Recepty na zdravé jedlá

Základna Raw Vegan majonéza

Základna Raw Vegan majonéza

O recepte...


počet porcií neuvedené
čas prípravy neuvedené
čas varenia, pečenia neuvedené
jedlo na: neuvedené

Postup prípravy


Čo potrebujeme:

  • 1 šálka organické raw kešu namočené po dobu 2 hodín
  • 1 lyžica extra panenský olivový olej
  • 1/4 šálky surového karfiolu
  • 1/2 šálky filtrovanej vody
  • 3 lyžice citrónovej šťavy alebo viac podľa chuti
  • 1 lyžička horčice
  • 1 lyžička agave nektáru alebo 1 mäkká sušena datľa
  • 1 lyžička jablčného octu
  • štipka himalajskej soli alebo viac podľa chuti
  • Čerstvá petržlenová vňať (nemusí byť no dodá sviežu vôňu i chuť)

Postup:

Dajte kešu a karfiol do vysokorýchlostného mixéru a pridajte vodu(pri menej vykonnom mixery pridajte viac vody), a mixujte kým sú suroviny dobre premiešané.Pridajte olej a zvyšné ingrediencie a vymixujte do hladka.

Teraz môžete základnú majonézu dochutiť petržlenovou vňaťou,rozlisovaným cesnakom, kajanským korením či čili papričkami.


Pridal používateľ GreenTigerGirl dňa . Recept zaujal 5334 ľudí.

Nebol nájdený žiadny tovar.
Napíšte nám na obchod@biocesta.sk a my sa pokúsime uvedený tovar zabezpečiť. Ďakujeme!


Kompletná ponuka tovaru

hore