Recepty na zdravé jedlá

Raw Vegan Lasagne

Raw Vegan Lasagne

O recepte...


počet porcií neuvedené
čas prípravy neuvedené
čas varenia, pečenia neuvedené
jedlo na: obed, večera

Postup prípravy


Čo potrebujeme:

  • Na „Nudle“
  • aspoň 3 cukety
  • Celtic Morskú Soľ

  • Na „Omáčku“
  • Citrónová šťava
  • Soľ
  • Paradajky
  • Ďatle
  • Olivový olej

  • Na „Syr“
  • Soľ
  • Namočené (cez noc) Kešu
  • Olivový olej
  • Citrónová šťava

  • Budeš tiež potrebovať aspoň jednu (poriadnu) hrsť čerstvého špenátu.

Postup:

Ako urobiť Nudle: Dôkladne umy cukety. Nakrájaj ich na tenké pásiky. Môžeš to urobiť s nožom alebo škrabkou na zeleninu. Vlož nakrájané cukety do misy. Zľahka posyp soľou. Soľ vylúči z cukiet prebytočnú vodu a tak sa stane jemnou. Odlož stranou.


Ako urobiť Omáčku: Dôkladne umy paradajky. Vykroj zelený vrch a nakrájaj na štvrťky všetky paradajky. Vykôstkuj 5 alebo 6 ďatlí. Vytlač šťavu z tvojich citrónov. Do mixéra vlož: Paradajky, Ďatle, Citrónovú šťavu, Olivový olej, Soľ. Dôkladne zmixuj.


Ako urobiť Syr: Opláchni a vysuš namočené kešu. Vlož ich do kuchynského robota (alebo mixéra ako som to urobila ja ;D) spolu s: citrónovou šťavou, olivovým olejom, soľou. Konzistencia by mala byť ako syr ricotta alebo feta syr. Umy špenát dôkladne. Nakrájaj ho na malé tenké kúsky. Vždy kupuj organický a miestny špenát, ak je to možné.


Posolené cukety vylúčia veľa vody, takže budeš najprv potrebovať vyliať vodu. Do misy vlož vrstvu Cukiet, potom vrstvu Syru, potom vrstvu nakrájaného Špenátu a potom vrstvu Omáčky. Opakuj dokiaľ sa ti neminú všetky ingrediencie.


Pridal používateľ Erik Chudý dňa . Recept zaujal 5627 ľudí.

Felicia Cestoviny BIO ryžové Fusilli 250g

Bezlepkové talianske ryžové BIO cestoviny...

1.90  1.40 €
Wolfberry Himalájska soľ ružová hrubá 250g

Nerafinovaná prírodná kryštalická soľ s obsahom 84 stopových prvkov...

Felicia Špagety BIO kukurično-ryžové 500g

Bezlepkové talianske BIO špagety kukurično - ryžové...

2.70  2.20 €


Kompletná ponuka tovaru

hore